Dienstverlening icon – Van Der Laan Software

Dienstverlening

Applicatiebeheer

Onze consultants hebben jarenlange ervaring als applicatiebeheerders van diverse programma’s in het sociale domein (oa Suite4Sociaal domein, Civision Samenlevingszaken, Zorgned etc). Heeft u ondersteuning of advies nodig voor uw applicatie, neem dan contact met ons op.

Informatievoorziening

Met uitgebreide kennis van databases en expertise in verschillende BI tools zoals Cognos en Webfocus kunnen wij voorzien in uw informatiebehoefte. Heeft u geen dure BI tools in huis? Geen probleem, Van der Laan Software kan ook alle informatie leveren met simpele tools zoals Microsoft Access en Excel.

Projectondersteuning

Onze consultants worden ingezet bij diverse projecten binnen de overheid waaronder ICT-aanbestedingen, ICT implementaties, inkooptrajecten voor zorgproducten, impactanalyses en onderzoeken.

Bent u op zoek naar een projectleider of projectadviseur voor uw project, neem dan contact met ons op.

Contact

Van Der Laan Software

Wilt u graag weten met wie uw samen werkt? Dat begrijpen wij uiteraard. Lees daarom verder op de pagina “Over ons” en leer ons een beetje kennen. Liever persoonlijk contact? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer

Data-conversie

Data conversie icon 02 – Van Der Laan Software

Applicatie vervangen en data overzetten naar uw nieuwe applicatie? Bekijk onze conversie mogelijkheden.

Lees meer

Violix

Software waarmee
je in een aantal muisklikken je eigen applicatie ontwikkelt!

Lees meer

Data-archivering

Data archivering 02 – Van Der Laan Software

Besparen op licentiekosten en servercapaciteit van een oude applicatie? Ontdek onze mogelijkheden om deze licentie-vrij te raadplegen.

Lees meer